PRAVA
I USLOVI
KORIŠĆENJA
Posetom ili poručivanjem proizvoda na sajtu intercomo.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Ovim uslovima definisana su prava i obaveze čijim se poštovanjem od strane Intercomo d.o.o. u daljem tekstu isporučioca, i kupca garantuje uspešno okončanje naručivanja, plaćanja i isporuke robe.
Opšti uslovi
  • Nakon prijema narudžbine putem sajta www.intercomo.com, isporučilac je obavezan da kupcu potvrdi narudžbinu izdavanjem predračuna u roku od 48 sati od trenutka naručivanja (ne računajući subotu, nedelju i praznike).
  • Narudžbine prispele do 15 časova, procesuiraju se istog dana, a narudžbine prispele nakon 15 časova procesuiraju se narednog radnog dana (ne računajući subotu, nedelju i praznike).
  • Narudžbina se smatra potvrđenom od strane kupca i neopozivom, izvršenjem uplate kompletnog iznosa koji je naznačen na predračunu i u okviru roka važnosti predračuna.
  • Isporučilac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u roku naznačenom u predračunu.
  • U slučaju bilo kakve promene isporučilac je dužan da obavesti kupca.
  • Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbine.
Zaštita privatnosti

U ime kompanije Intercomo d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje poslovnih aktivnosti. Svi zaposleni u preduzeću Intercomo d.o.o.(i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Opisi i cene proizvoda

Intercomo d.o.o. nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Intercomo d.o.o. ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su bez uračunatog PDV-a. Intercomo d.o.o. se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice Intercomo d.o.o. ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Isporuka

U slučaju da naručenu robu imamo na lageru, rok isporuke je 2-5 radnih dana od trenutka kada isporučilac evidentira uplatu na svom računu. U slučaju kada naručena roba nije na lageru, kupac će biti obavešten o roku isporuke. Isporuka se vrši kurirskom službom na adresu koju je kupac izabrao prilikom naručivanja. Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, tako da je prilikom preuzimanja pošiljke potrebno samo potpisati adresnicu. Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti sutradan na vašoj adresi.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu slobodno nas kontaktirajte. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

Obavezno proverite sastav paketa pre preuzimanja robe od kurirske službe!

U nekim slučajevima kada fali neki artikal ili niste dobili odgovarajući proizvod, mi nismo u mogućnosti da odreagujemo posle potpisivanja prilikom preuzeća paketa. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju u originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom nećemo primiti paket.

Saglasnost i promene uslova

Isporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca. Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.